Protectia Muncii - ContactProtectia Muncii Bucuresti

Telefon
0765.172.142
0766.265.945

E-mail
office@wfcgroup.ro

Solicitati aici o oferta personalizata de
P.S.I. si Protectia Muncii BucurestiSpecializari

Protectia Muncii

Situatii de Urgenta

Coordonator Santier

Evaluare Riscuri SSM

Evaluare Risc Incendiu

Prim AjutorAbilitare Work & Fire Consulting Group
Protectia Muncii BucurestiPunct de lucru in ConstantaArticole
P.S.I. Protectia Muncii BucurestiCertificari

Protectia Muncii - TUV Protectia Muncii - TUV Protectia Muncii - TUV
Protectia Muncii - ITM Bucuresti Protectia Muncii - Ministerul Muncii - Ministerul Educatiei Protectia Muncii - INPM - Institutul National de Protectia Muncii
Protectia Muncii - ITM Protectia Muncii - CNFPA - Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor Protectia Muncii - Crucea Rosie

Cursuri de Prim Ajutor organizate in colaborare cu Crucea Rosie

Personalitati de seama ale istoriei au imbracat uniforma alba cu emblema Crucii Rosii. In timpul Primului Razboi Mondial, Regina Maria, imbracata in uniforma de infirmiera de Cruce Rosie, inspecta pe front sau in spatele frontului spitalele de campanie.

Orice cetatean are datoria morala de a cunoaste masurile elementare de ingrijire si folosire corecta a unor mijloace minimale, existente in trusa de prim ajutor!

Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Daca te-ai aflat vreodata in situatia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguranta stii cat de important este un curs de prim ajutor.

WORK & FIRE CONSULTING GROUP in colaborare cu Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri de prim ajutor premedical in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR care stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii.

Durata unui curs este de 12 ore. Cursurile sunt predate de medici, atestati ca formatori de prim ajutor premedical, iar SNCRR pune la dispozitie manuale si alte materiale didactice.

Cursul de prim ajutor se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste certificat de absolvire si legitimatie care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor premedical.

Dupa absolvirea cursurilor de prim ajutor, persoana respectiva stie sa acorde prim ajutor in caz de:

  • pierderea cunostintei;
  • stop cardio-respirator;
  • hemoragii;
  • luxatii, entorse;
  • arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), inec.

Solicitati aici o oferta de pret pentru cursuri de prim ajutor
Telefon: 0765.172.142 – 0766.265.945 / E-mail: office@wfcgroup.ro

© 2019 Work & Fire Consulting Group

Parteneri Web